Μέρχαλι ερυθρός

Οίνος Ερυθρός Ξηρός, Ο.Π.Α.Π. Νάουσα.
Οινοποιείται από την ερυθρή ποικιλία της ζώνης Ο.Π.Α.Π. Ξινόμαυρο και παλαιώνεται σε καπνισμένα δρύινα βαρέλια για 12 μήνες.
Έχει την χαρακτηριστική πλούσια γεύση των οίνων της Νάουσας με έντονη την ευχάριστη παρουσία του βαρελιού. Μπορεί να καταναλωθεί αμέσως ή να περιμένει για τουλάχιστον 8 χρόνια πλουτίζοντας περισσότερο το άρωμα και τη γεύση του. Συνοδεύει κόκκινα κρέατα, κυνήγι, δυνατά τυριά. Πίνεται σε θερμοκρασία δωματίου 18° C.

TORUS web site