Οίνοι

Μερχάλι Λευκός, Μερχάλι Ερυθρός, Αροθυμίες, Κράστα, Σαμπάνιτσα, Ευωδέας Ερυθρός και Ευωδέας Λευκός, από βιολογικά σταφύλια, προσφέρουν γευστικές απολαύσεις.

Οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, σε συνδυασμό με την συλλογή των σταφυλιών την βέλτιστη στιγμή για το σταφύλι, δίνουν μοναδικούς λευκούς και ερυθρούς υψηλόβαθμους οίνους με «γεμάτο» χρώμα

Οι ερυθροί οίνοι έχουν σαν βάση το Ξινόμαυρο και είτε μονοποικιλιακοί είτε σε συνδυασμό με τις ποικιλίες Syrah και Merlot, ωριμάζουν για δώδεκα τουλάχιστον μήνες σε καπνισμένα δρύϊνα βαρέλια. Μπορούν να καταναλωθούν άμεσα ή κάποιοι εξ’αυτών μπορούν να περιμένουν έως και δέκα χρόνια πλουτίζοντας άρωμα και γεύση. Οι λευκοί οίνοι με ιδιαίτερο χαρακτήρα, από Ξινόμαυρο και από Malvasia Aromatica, καταναλώνονται σχετικά φρέσκοι, έως και 26 μήνες από την εμφιάλωση.

TORUS web site